Política de privacitat

Responsable
NOM EMPRESA 

Finalitat
Prestació de serveis relacionats amb la nostra activitat comercial

Legitimació
Consentiment exprés i interès legítim

Destinataris
No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets
Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

----------------------------------------------------

NOM EMPRESA  treballem per oferir-li a través dels nostres productes i serveis la millor experiència possible. En alguns casos, és necessari recavar la informació per a aconseguir-ho. Ens importa la seva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del previst al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (d'ara endavant, “RGPD”) relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (d'ara endavant, “LSSI”), NOM EMPRESA  informa a l’usuari que, com responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris en un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-li el següent:

– Es recullen les seves dades perquè l’experiència d’usuari millori, atenent els seus interessos i necessitats.

– Som transparents amb relació a les dades que obtenim sobre vostè i la raó per la qual ho fem.

– La nostra intenció és oferir-li la millor experiència possible. Per això, quan utilitzem la seva informació personal ho farem sempre complint la normativa, i quan sigui necessari, sol·licitarem el seu consentiment.

– Entenem que les seves dades li pertanyen. Per tant, si decideix no autoritzar-nos a processar-les pot sol·licitar que deixem de tractar-les.

– La nostra prioritat consisteix a garantir la seva seguretat i tractar les seves dades d’acord amb la normativa europea.


Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Denominació social: NOM EMPRESA 
Domicili social: ADREÇA
C.I.F.: X-00000000
E-mail: CORREU

En alguns casos, és obligatòria la complementació del formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·licitin dades de caràcter personal.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

El tractament de les seves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

– Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, pels formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta a e-newsletters.

– Interès legítim pel tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe i consentiment exprés de l’interessat per tot el relatiu a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.

– Compliment d’obligacions legals per prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

Quant temps conservem les seves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com pel compliment de les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

On s’emmagatzemen les seves dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins de la UE. Les dades que s’envien a tercers que no pertanyen a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient, ja sigui perquè compten amb Normes Corporatives Vinculants (BCR).

Quins drets l’assisteixen i com pot exercir-los?

Pot dirigir les seves comunicacions i exercir els seus drets mitjançant una petició en el següent correu electrònic: CORREU.

En virtut del que estableix l’RGPD pot sol·licitar:

– Dret d’accés: pot demanar informació d’aquelles dades personals que disposem sobre vostè.

– Dret de rectificació: pot comunicar qualsevol canvi en les seves dades personals.

– Dret de supressió i a l’oblit: pot sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.

– Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.

– Dret d’oposició: pot retirar el consentiment del tractament de les dades, oposant-se al fet que se continuïn tractant.

– Dret a la portabilitat: en alguns casos, pot demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica per la seva transmissió a un altre responsable.

– Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pot sol·licitar que no es prenguin decisions que es basin únicament en el tractament automatitzant, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics o afecti significativament l’interessat.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si sol·licita que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

Així mateix, si tenen alguna queixa sobre el tractament de les dades pot presentar una reclamació davant l’autoritat de protecció de dades.

Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Et recomanem que revisis la política de privacitat amb certa periodicitat.