Som EsMediacio

Som experts en la gestió de la convivència i els conflictes aportant a la societat, i a les diferents comunitats, estratègies i eines per la millora de les relacions i la convivència des de la intervenció social i comunitària.

Pensem que la societat requereix noves mirades cap al conflicte i, des d'EsMediacio, volem promoure aquesta nova visió tot convertint-lo en un element transformador i d’oportunitat de canvi.

El nostre equip de professionals, expert en la gestió alternativa de conflictes i provinent de diferents àrees de la intervenció social, garanteix intervencions plurals, integrades i transversals.

La nostra proposta

Els nostres valors

Compromís social

Visió integral

Innovació social

Qualitat

Accessibilitat

Autonomia i participació

El nostre ideal

Cerquem la millora les relacions i la convivència en la societat, creem consens, i ajudem a la construcció de la pau social mitjançant l’entesa i relacions saludables entre les persones, grups, classes i estaments socials.

Volem ser referents dins l’àmbit de la mediació i la gestió de conflictes com a entitat innovadora i de qualitat en la creació del consens, de la convivència i del civisme pel desenvolupament de la pau social.

Aspirem a ser reconeguts per la ciutadania com a entitat innovadora i de referència en la gestió i resolució de conflictes, destacant la qualitat i els resultats dels seus serveis, així com per l’expertesa i bones pràctiques dels seus professionals.